Digital Marketing

Social Media

Facebook Ads

Google Adwords

Email Marketing

Social Media

INTERACȚIONEAZĂ ȘI OBȚINE REZULTATE SCALABILE ȘI IMEDIATE PRIN SOCIAL MEDIA.

Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Tumblr sau Pinterest sunt platforme utilizate de un numar uriaș de oameni și este oportun ca și brand-ul tău să fie prezent pe aceste canale. Campaniile de Social Media oferă brandurilor o modalitate unică de a intra în contact cu consumatorii, de a-i cunoaște și a construi o relație cu aceștia. Ne place să oferim campanii de Social Media prin care să conectăm brandurile cu consumatorii săi la un nivel emoțional, bazate pe mesaje cheie, ton optim și experiențe memorabile. Campaniile noastre nu sunt doar creative, ci generează și rezultate măsurabile. Considerăm că succesul nu constă în numărul de “like-uri” sau de “followeri” pe care îl deține brandul tău, ci în numărul de persoane care se implică constant, distribuie, îți cumpară produsele și serviciile și îți generează vânzări.

Strategie Social Media

Soluții personalizate pentru toate rețelele sociale

Îți dorești să acorzi mai multă atenție canalelor de Social Media, dar nu știi ce anume trebuie să faci pentru a genera rezultate notabile? Nesco va face o analiză pentru a determina ce oportunități de promovare pe rețelele de Social Media există, și îți va recomanda cea mai eficientă direcție pentru actualul sau viitorul tău brand.

Administrarea Conturilor de Social Media

Interacționează cu actualii clienți și atrage unii noi

Creăm și administrăm conturi de Social Media pe Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat sau LinkedIn și ne asigurăm că brandul tău să mențină constant legătura cu publicul și să crească. Monitorizând toate mediile de Social Media în care brandul tău este prezent, poți obține o imagine globală a evoluției brandului tău.

Creare de conținut

Atrage, surprinde și menține interesul publicului tău

Într-o piață inundată de conținut ( text, imagini, video) vei reuși să te diferențiezi printr-o comunicare axată pe relevanță, umanitate și multă creativitate.  Social Media îți oferă șansa de a străluci în fața consumatorilor tăi, iar pentru acest lucru este nevoie să le oferi abordări inedite și consistente de conținut, concepte inovative și perspective noi asupra lucrurilor.  Îți vom oferi servicii de copywriting și design cu adevărat unice și atractive.

Raportare și monitorizare

Monitorizăm eficiența

Stabilim KPI-urile de la începutul activității și periodic oferim rapoarte concrete de activitate și rezultate. De asemenea, vă punem la dispoziție grafice care să vă ajute să înțelegeți dintr-o privire rezultatele activității.

Facebook

O posibilitate de targetare fara egal

Cu mai bine de 1,86 miliarde de utilizatori înregistrați, Facebook este cea mai mare rețea de social media cu o posibilitate de targetare a publicului fără egal. Serviciile de Facebook marketing implică optimizarea paginii de Facebook, rularea de campanii de publicitate prin Facebook Ads și Instagram Ads, adăugarea de conținut nou și relevant publicului tău.

Setare campanie

Începe prin setarea tipului de campanie, audienței potrivite astfel încât reclama ta să apară doar acelor utilizatori care fac parte din publicul țintă, crearea de reclame, stabilirea bugetului și a modului de măsurare a rezultatelor.

Creație advertoriale

Concepere vizualuri, motion-uri bannere și conceperea de texte adecvate publicului țintă.

Facebook Remarketing

Cu retargeting afișăm reclamele numai acelor utilizatori care au vizitat site-ul tău și au efectuat o acțiune considerată semnificativă (au vizitat o anumită pagină, au adăugat un produs în coș, au petrecut mai puțin de 30 de secunde pe site etc.) pentru a-i convinge să revină în magazinul tău virtual.

Management campanie Facebook Ads

  • Verificare zilnică a performanțelor campaniei și ajustare parametri de campanie astfel încât procesul de advertising să fie optimizat între costuri și rezultate.
  • Verificarea anunțurilor și crearea de anunțuri noi pentru A/B testing. Se urmărește îmbunătățirea campaniei.
  • Mutarea și modificarea bugetului în funcție de performanțe.
  • Verificarea feedback-ului utilizatorilor Facebook prin urmărirea like-urilor, comentariilor și punctajului de relevanță al ad-ului

Instagram Ads

Generează emoție vizuală și comunică cu un public mult mai sensibil și mai atent la detalii și la frumos pentru a deveni un brand urmărit și apreciat. Planificăm și generăm campanii Instagram Ads care te vor ajuta să ieși din anonimat, să câștigi loialitatea actualilor și viitorilor tăi consumatori și să-ți atingi obiectivele propuse.

Google Adwords

Fii prezent în căutările online ale clienților tăi.

Prin modalități multiple de targetare poți obține vânzări imediate, atrage noi clienți, câștiga awareness. Credem cu tărie că Google Adwords este strada pe care trebuie să fie magazinul tău.

Setare campanie

Google Adwords

Anunțuri text afișate clienților direct interesați, care utilizează motorul de căutare pentru a găsi soluții la nevoile lor.

Google Display Network

Bannere și anunțuri text afișate pe site-uri relevante pentru strategia de promovare.

Google Remarketing

Afișare bannere grafice special concepute pentru a readuce pe site utilizatorii care au accesat site-ul tău, însă au plecat fără a întreprinde vreo acțiune, și finaliza acțiunea dorită.

Youtube Ads

Afișăm bannere grafice pe Youtube, în cadrul videoclipurilor și în pagina lor, selectând doar categoriile de clipuri relevante pentru strategia de promovare.

Youtube Video Ads

Afișăm spoturi video în cadrul videoclipurilor de pe YouTube, selectând doar categoriile de clipuri relevante pentru strategia de promovare.

Email marketing

Comunică într-un mod rapid, eficient și prietenos cu publicul tău țintă

Cu ajutorul email marketing-ului se pot dezvolta campanii targetate care ajută la creșterea ratei de conversie.

Strategie și consultanță în E-mail marketing

Un plan strategic îți va permite să te asiguri că obiectivele campaniei de e-mail marketing coincid cu obiectivele businessului tău și să planifici în avans pentru a nu rata oportunități care pot să apară pe parcurs. Consultanții noștri îți vor prezenta strategii de e-mail marketing care se potrivesc campaniei tale și care urmăresc să îmbunătățească ROI-ul.

Creație design și conținut

Un e-mail cu un template bine realizat mărește considerabil claritatea și credibilitatea informației, fapt ce duce la creșterea ROI-ului. Pornind de la nevoile tale și cele ale clienților tăi, designerii noștri vor identifica acele aspecte care sunt esențiale pentru succesul campaniei, iar copywriterii vor crea conținut sau mesaje cheie. Transpunerea design-ului în cod HTML va fi facută în așa fel încât să fie afișat optim pe orice device, în orice mediu.

Raportare și Monitorizare

Monitorizăm eficiența campaniei – numar de emailuri deschise, șterse, transmise mai departe. De asemenea, vă punem la dispoziție rapoarte și grafice care să vă ajute să înțelegeți diferite aspecte ale campaniei de email marketing.

Află despre

Consultanță și Strategie

Ai aflat despre

Marketing Online

Află despre

Soluții Web

Află despre

Graphic Design

Care sunt provocările business-ului tău?

Te invităm să ne cunoaștem, să povestim și să găsim soluții!

Ne motiveză

Pasiunea

Este ceea ce face lumea creativă să se învârtă. Ne oferă acea autenticitate. Este despre a concepe și inova.

Ne motiveză

Creativitatea

Datorită ei putem transforma anumite visuri în realitate. Putem percepe lumea în cele mai originale moduri, putem crea cele mai surprinzătoare conexiuni și da naștere celor mai inspirate soluții.

Ne motiveză

Dedicarea

Este un cuvânt care înseamnă foarte mult pentru noi. Pentru că dorința noastră este să oferim cât mai bine, cât mai bun. Să fim un partener formidabil. Să ajutăm. Să cucerim inimi. Să oferim rezultate extraordinare.