Graphic Design

Iesi in fata printr-un design de calitate care sa transmita cel mai bine valorile brandului tau.

Da-ne voie sa transpunem strategia, gandurile si ideile in concepte grafice creative si originale care sa capteze atentia clientilor tai si sa genereze rezultate.

Identitate vizuala

Fie ca lansezi un produs nou sau detii deja un brand si iti doresti un branding, simplu sau complex, iti vom indeplini cerintele si te vom ajuta cu intreg procesul ce presupune: strategie de brand, naming, logo design si brand ID. Brandingul tau trebuie sa fie remarcabil astfel incat clientii tai sa iti iubeasca produsul sau serviciul oferit si sa-l aleaga pe al tau, nu pe cel al concurentei. Lucrand impreuna, vom afla mai multe despre produsul tau (viziune, obiective, clienți, piata de desfasurare) si ne vom angaja sa cream un pachet de branding atragator.

Graphic Design si Ilustratie

Chiar daca mediul online se bucura de o mare popularitate, printul offline nu ar trebui neglijat. Realizam carti de vizita, flyere, brosuri, materiale personalizate (stationery) care produc o impresie de durata. Cand vine vorba de diferentiere, ilustratia poate fi o alegere inspirata. Nesco are designeri talentati care pot realiza ilustratii grafice ce vor oferi un impact maxim prezentarii produsului tau.

Packaging produs

Designul de ambalaj este expresia brandului. Culoarea, forma și materialul folosit in designul de ambalaj pot ajuta la crearea unui brand puternic. Unicitatea ambalajului poate influenta apartenenta la un brand si decizia de cumparare. Un design bun de ambalaj pune in valoare caracteristicile produsului, seduce potentialii consumatori si sporeste dorinta de achizitionare. Realizam un packaging care bifeaza nu numai atributele estetice, ci si pe cele functionale, urmarind ca ambalajul realizat de noi sa fie practic si sa faciliteze folosirea produsului.

Copyright

Ascultam, facem research si apoi scriem cuvinte clare, unice, care sa capteze interesul consumatorilor si sa vanda pentru afacerea ta. Fie ca este vorba de continut pentru site-ul tau, canal de social media, o brosura, sau pentru o reclama, Nesco scrie povesti minunate pentru brandul tau.

Productie publicitara

Nesco are o vasta experienta in productie publicitara. Serviciile noastre de productie publicitara acopera o gama larga de materiale tiparite: flyere, pliante, carti de vizita, foi cu antet, brosuri, postere. Exista mai multe considerente de care ar trebui sa tinem seama atunci cand printam: forma si dimensiunile elementelor tiparite, alegerea tipului de hartie, posibilitatea de stantare si embosare, tipul tiparului agreat – digital sau offset.

Află despre

Consultanță și Strategie

Află despre

Marketing Online

Află despre

Soluții Web

Ai aflat despre

Graphic Design

Care sunt provocările business-ului tău?

Te invităm să ne cunoaștem, să povestim și să găsim soluții!

Ne motivează

Pasiunea

Este ceea ce face lumea creativă să se învarta. Ne oferă acea autenticitate. Este despre a concepe și a inova.

Ne motivează

Creativitatea

Datorită ei putem transforma anumite visuri în realitate. Putem percepe lumea în cele mai originale moduri, putem crea cele mai surprinzătoare conexiuni și da naștere celor mai inspirate soluții.

Ne motivează

Dedicarea

Este un cuvânt care înseamnă foarte mult pentru noi. Pentru că dorința noastră este să oferim cât mai bine, cât mai bun. Să fim un partener formidabil. Să ajutăm. Să cucerim inimi. Să oferim rezultate extraordinare.