Consultanță și Strategie

Brandul tău trebuie să comunice o poveste, iar pentru acest lucru, este nevoie de o strategie bine pusă la punct.

Un brand înseamnă mai mult decât un logo, nume sau slogan. Este o întreagă experiență pe care clienții tăi o au o dată ce au interacționat cu produsul, serviciul sau compania ta. Brandul tău trebuie să comunice o poveste. Iar pentru acest lucru, este nevoie de o strategie bine pusă la punct. A raspunde întrebarilor “ce, cum, unde, când și cui se adresează brandul tău” și a veni cu cele mai eficiente soluții face parte din arhitectura unei strategii. Nesco te va ajuta să trasezi o strategie bine închegată, îți va oferi mai mult decât simple sfaturi, și va fi alături de tine.

Strategie Marketing Digital

Este nevoie de mai mult decât prezența unui website pentru a vă promova business-ul. O strategie digitală bine închegată, clară, gândită în perspectivă înglobează: SEO, Social Media, conținut original, PPC, marketing afiliat, email marketing. Definirea business-ului dumneavoastră, identificarea și targetarea clienților potriviți, utilizarea canaleler adecvate și folosirea unui conținut relevant sunt pași necesari în trasarea unei strategii de marketing online.

Consultanta și Strategie E-commerce

Suntem pasionați de e-commerce! Lansarea unui magazin online reprezintă un proces complex și se transformă de cele mai multe ori într-unul confuz și copleșitor. Pentru a avea succes cu magazinul tău online ai nevoie de o strategie de e-commerce solidă care să te însoțească pe acest drum. Alegerea domeniului și a găzduirii web, identificarea celei mai bune și potrivite platforme de e-commerce, a aplicațiilor și softurilor, crearea unui design funcțional și relevant sunt pași obligatorii de urmat în construirea unui magazin online de succes, pași pe care-i vom parcurge impreună.

Strategie de Brand

Dezvoltăm strategii de brand adaptate nevoilor tale, fiind în același timp preocupați să înțelegem consumatorii și dorințele acestora.

Strategie de Conținut

Gândim și creăm un conținut de calitate, relevant, care să aducă beneficii reale business-ului tău și care să îți dezvolte constant brandul.

Ai aflat despre

Consultanță și Strategie

Află despre

Marketing Online

Află despre

Soluții Web

Află despre

Graphic Design

Care sunt provocările business-ului tău?

Te invităm să ne cunoaștem, să povestim și să găsim soluții!

Ne motivează

Pasiunea

Este ceea ce face lumea creativă să se învarta. Ne oferă acea autenticitate. Este despre a concepe și a inova.

Ne motivează

Creativitatea

Datorită ei putem transforma anumite visuri în realitate. Putem percepe lumea în cele mai originale moduri, putem crea cele mai surprinzătoare conexiuni și da naștere celor mai inspirate soluții.

Ne motivează

Dedicarea

Este un cuvânt care înseamnă foarte mult pentru noi. Pentru că dorința noastră este să oferim cât mai bine, cât mai bun. Să fim un partener formidabil. Să ajutăm. Să cucerim inimi. Să oferim rezultate extraordinare.