Cum te putem ajuta

https://nesco.ro/wp-content/themes/Nesco/css/fonts/svg/basic_elaboration_browser_search.svg

Consultanță
și Strategie

Brandul tău, fie că e la început de drum sau la maturitate, trebuie să comunice o poveste coerentă și relevantă pentru consumator, iar pentru acest lucru, este nevoie de o strategie gândită pas cu pas de la strategia de brand la content, experiența consumatorului și media buying.

https://nesco.ro/wp-content/themes/Nesco/css/fonts/svg/software_layout_header_complex4.svg

Marketing
Online

Marketing-ul Online joacă un rol decisiv în 2017 și reprezintă o oportunitate uriașă de a-ți majora profitul și de a face o trecere firească către o comunicare relevantă pentru consumator. A fi prezent în mediul online este mai mult decat un “must have”, este singura soluție de a interacționa cu generațiile viitoare.

https://nesco.ro/wp-content/themes/Nesco/css/fonts/svg/basic_webpage_img_txt.svg

Soluții
web

Dezvoltarea website-ului trebuie făcută constant și permanent. Poate fii considerat mai degraba un serviciu decât un produs. În funcție de obiectivele și nevoile business-ului, putem dezvolta o gamă extinsă de soluții web, de la un site de prezentare la magazine online scalabile si soluții custom web.

https://nesco.ro/wp-content/themes/Nesco/css/fonts/svg/basic_pencil_ruler.svg

Graphic
Design

Fie că e vorba de marketing sau de web development, toate acestea au nevoie de un suport vizual atractiv și funcțional. Dă-ne voie să transpunem conceptele și strategia în proiecte creative și originale care să capteze atenția clienților tăi.

Care sunt provocările business-ului tău?

Te invităm să ne cunoaștem, să povestim și să găsim soluții!

Ne motivează

Pasiunea

Este ceea ce face lumea creativă să se învarta. Ne oferă acea autenticitate. Este despre a concepe și a inova.

Ne motivează

Creativitatea

Datorită ei putem transforma anumite visuri în realitate. Putem percepe lumea în cele mai originale moduri, putem crea cele mai surprinzătoare conexiuni și da naștere celor mai inspirate soluții.

Ne motivează

Dedicarea

Este un cuvânt care înseamnă foarte mult pentru noi. Pentru că dorința noastră este să oferim cât mai bine, cât mai bun. Să fim un partener formidabil. Să ajutăm. Să cucerim inimi. Să oferim rezultate extraordinare.